Op zoek naar een erkende aankoopmakelaar?

Wij bieden diensten van erkende NVM en VBO aankoopmakelaars voor een vast tarief van €2.250,-

Aankoopmakelaar inschakelen

De Erkende Aankoopmakelaar

Erkende Aankoopmakelaars voor een vast laag tarief

Alleen erkende NVM, VBO, en VastgoedPRO aankoopmakelaars

Het inschakelen van een aankoopmakelaar kan veel kosten met zich meebrengen. U vraagt zich waarschijnlijk af of de aankoopmakelaar deze kosten wel waard is. Kunt u de aankoop van een nieuwe woning niet veel beter zélf in handen nemen? Bovendien weet u, wanneer u een aankoopmakelaar via internet vindt, niet of deze wel gekwalificeerd is voor zijn beroep. U loopt het risico veel geld uit te geven aan een makelaar die zijn taken niet goed uitvoert.

Bij Erkende Aankoopmakelaars betaalt u nooit te veel en bent u verzekerd van een gekwalificeerde makelaar!


Alle makelaars die u vindt via erkende-aankoopmakelaars.nl hebben gegarandeerd een NVM, VastgoedPRO, of VBO certificaat. Dit houdt in dat de aankoopmakelaar aangesloten is bij één van deze beroepsorganisaties en dat er garant gestaan wordt voor de professionaliteit, de betrouwbaarheid en de kwaliteit van de makelaar. Bovendien verzekeren wij u er van dat de makelaar zijn taken naar behoren uitvoert tegen een vast laag tarief.

Aankoopmakelaar inschakelen

Wat bieden wij u?

De Erkende Aankoopmakelaar biedt alle diensten aan die standaard tot het takenpakket van een aankoopmakelaar behoren.

 • Tweede bezichtiging
  Op het moment dat u een woning bezichtigd heeft en hierin geïnteresseerd bent, schakelt u een Erkende Aankoopmakelaar in. Nadat u het aanmeldingsformulier hebt ingevuld, ontvangt u een bevestigingsmail met daarin onder andere de contactgegevens van de aankoopmakelaar. Indien mogelijk neemt de aankoopmakelaar nog dezelfde dag contact met u op . In overleg met u en de verkoper/verkopende makelaar, wordt een datum voor de tweede bezichtiging afgesproken. De aankoopmakelaar verzorgd onder andere de inspectie, de waardebepaling en een compleet vooronderzoek. Ook kan de aankoopmakelaar u vertellen of het laten uitvoeren van een bouwtechnische keuring al dan niet de aanbeveling verdient.
 • Onderhandeling
  Doordat de Erkende Aankoopmakelaar beroepshalve veel ervaring heeft met onderhandelen, weet de makelaar waar hij rekening mee moet houden wat betreft de onderhandelingsvoorwaarden en de prijs.
 • Koopakte
  Indien u besluit de woning te kopen, moet er een koopakte worden opgesteld. Hierin worden gemaakte afspraken vastgelegd (koopsom, leveringsdatum, enz.). In de meeste gevallen wordt deze opgesteld door de verkoopmakelaar. De Erkende Makelaar controleert voor u of de gemaakte afspraken correct zijn vastgelegd en zorgt ervoor dat uw belangen compleet worden omschreven. Heeft de verkopende partij geen makelaar, dan stelt uw aankoopmakelaar het koopcontract samen met u op.
 • Notariële begeleiding
  De Erkende Aankoopmakelaar verstrekt de notaris de benodigde gegevens voor het opstellen van een leveringsakte. Zowel deze akte als de nota van afrekening worden gecontroleerd. Ook bij het ondertekenen van de leveringsakte is de Erkende Aankoopmakelaar aanwezig.

Slechts € 2.250,- inclusief extra kosten

Voor het totale dienstenpakket bestaande uit:

 • De garantie dat uw aankoopmakelaar is aangesloten bij NVM, VBO, of VastgoedPro;
 • Begeleiding vanaf de tweede bezichtiging;
 • Het laten uitvoeren van de aankoop onderhandeling;
 • Het laten controleren of opstellen van de koopakte;
 • Begeleiding tijdens het notariële gedeelte;

Betaalt u slechts €2.250. Dit bedrag is inclusief btw en andere bijkomende kosten. U weet dus precies waar u aan toe bent en krijgt achteraf geen extra rekeningen. Indien u liever een aankoopmakelaar wilt voor een prestatietarief dan verwijzen wij u naar aankoopmakelaar "Libero" Wij bieden echter een vast tarief ongeacht de uiteindelijke aankoopsom. U weet van te voren dus precies waar u aan toe bent.

Aankoopgarantie
Wanneer de onderhandelingen niet tot aankoop leiden, brengt de aankoopmakelaar u ook geen kosten in rekening wanneer u bij de onderhandelingen voor een volgende woning deze aankoopmakelaar weer inschakelt. U kunt dus met uw aankoopmakelaar gemakkelijk een tweede bezichtiging doen, zonder dat de kosten te hoog oplopen. De enige voorwaarden hiervoor is dat u met de aankoop van één van deze woningen instemt. Wilt u een andere aankoopmakelaar inschakelen of heeft u geen tweede keuze? Dan brengt de aankoopmakelaar u slechts €275, – inclusief btw in rekening voor de werkzaamheden die zijn verricht. Interesse in De Erkende Aankoopmakelaar?

Vul direct het aanmeldingsformulier in

Bereken uw voordeel

Interesse in De Erkende Aankoopmakelaar?

Aanmelden gebeurt geheel vrijblijvend via ons opdrachtformulier

Aanvragen