Op zoek naar een erkende aankoopmakelaar?

Wij bieden diensten van erkende NVM en VBO aankoopmakelaars voor een vast tarief van €2.250,-

Aankoopmakelaar inschakelen

De standaarddiensten van De Erkende Aankoopmakelaar

Tweede bezichtiging

Als u een woning heeft bezichtigd en deze voldoet aan uw wensen schakelt u de Erkende Aankoopmakelaar in. Nadat u zich aangemeld heeft krijgt u een bevestigingsmail waarin ondermeer de contactgegevens van uw aankoopmakelaar staan. Over het algemeen zal de aankoopmakelaar dezelfde werkdag nog contact met u opnemen. In overleg met u en de verkoper of verkopende makelaar wordt een datum voor de tweede bezichtiging afgesproken. Uw aankoopmakelaar gaat mee naar de tweede bezichtiging voor de inspectie en waardebepaling. Ook zorgt de aankoopmakelaar uiteraard voor het complete vooronderzoek zoals kadastrale gegevens, milieu, bestemmingsplan, de tijd dat de woning te koop staat enzovoort. De aankoopmakelaar kan u adviseren om ook een bouwtechnische keuring te laten plaatsvinden.

Als de onderhandelingen niet tot aankoop leiden brengt de aankoopmakelaar u geen kosten in rekening wanneer u bij de onderhandelingen voor uw tweede keuze dezelfde aankoopmakelaar wilt gebruiken voor de aankoopbegeleiding.
Wanneer u niet dezelfde aankoopmakelaar wilt inschakelen of wanneer u geen tweede keuze heeft brengt de aankoopmakelaar u € 275,- inclusief btw in rekening voor de werkzaamheden die zijn verricht.

Onderhandelen

De Erkende Aankoopmakelaar heeft beroepshalve veel ervaring met onderhandelen. De Erkende Aankoopmakelaar weet waar u rekening mee moet houden wat betreft prijs en voorwaarden in de onderhandeling. De onderhandelingsstrategie wordt vooraf uitgebreid met u doorgenomen en uiteraard wordt u op de hoogte gehouden van de vorderingen.

Koopakte

Als de onderhandelingen gunstig hebben uitgepakt en u het huis heeft gekocht moet er een koopakte opgesteld worden. De gemaakte afspraken worden hierin vastgelegd. Voorbeelden hiervan zijn de koopsom, de leveringsdatum, de ontbindende voorwaarden, de boete voor niet nakomen van afspraken enzovoort. Vaak zal de verkopende makelaar deze koopakte opstellen. Om er zeker van te zijn dat alle gemaakte afspraken goed worden vastgelegd en dat uw belangen goed en compleet worden omschreven zal de Erkende Aankoopmakelaar deze koopakte nauwkeurig nalopen en waar nodig bijstellen. Indien de verkopende partij geen makelaar heeft kan de Erkende Aankoopmakelaar de koopakte samen met u opstellen.

Notaris

De Erkende Aankoopmakelaar blijft ook beschikbaar bij de notariële begeleiding. De notaris stelt op basis van de gegevens die de Erkende Aankoopmakelaar aan de notaris ter beschikking heeft gesteld de leveringsakte op. De akte wordt gecontroleerd alsmede de nota van afrekening. Deze wordt dan door u in aanwezigheid van uw erkende aankoopmakelaar, de notaris en/of de verkopende partij ondertekend.

Interesse in De Erkende Aankoopmakelaar?

Aanmelden gebeurt geheel vrijblijvend via ons opdrachtformulier.